home
over ons
meedoen met Sincère
producties
steun Sincère
contact

Theaterkoor Sincere

Van 5 september t/m 13 november is er een supermooie actie bij Plus:
u kunt sponsorpunten sparen en schenken aan uw favoriete club.

Geeft u ons ook een steuntje in de rug?
Doe dan uw boodschappen bij Plus Marcel en Jeannette, Amerikalaan 4, Son en Breugel.
Wij kunnen uw sponsorpunten heel goed gebruiken voor ons volgende grote project.
En... u kunt zelf kans maken op een Plus cadeaukaart wanneer u sponsorpunten spaart.
Hartelijk dank alvast voor uw punten! 


Nog enkele mannen gezocht

Om de koorbalans helemaal top te maken mogen er altijd wel zingende heren bij, het liefst met wat zangervaring. Houd er rekening mee dat je thuis wat huiswerk moet doen ter voorbereiding van de repetities. Deze zijn op donderdagavond van 20.00 tot 22.15 uur, waarna er de mogelijkheid is om na te borrelen in het naastgelegen café van De Zwaan in Son. Natuurlijk is ook gezelligheid de drijfveer van ons koor. Ben je geïnteresseerd of ken je mannen in jouw omgeving die goed kunnen zingen? Neem dan contact met ons op. Meer informatie over Theaterkoor Sincère vind je op www.theaterkoorsincere.nl of op onze facebookpagina.


Theaterkoor Sincère komt uit Son en Breugel en bestaat uit ongeveer 40 zangers en zangeressen. Bij grotere optredens gaan we op zoek naar muzikanten uit ons netwerk die ons bij de uitvoeringen ondersteunen.

Theaterkoor Sincère voegt al 50 jaar iets extra’s toe aan de optredens om zo origineel te blijven en het publiek te boeien. We zoeken dit in repertoire, enthousiasme, choreografie, kleding, belichting, decors of samenwerking met andere gezelschappen. Zo zijn er in het verleden mooie producties tot stand gekomen zoals theatershows, musicals waaronder twee megaproducties, rockoptredens, flash mob en allerlei concerten.

De reguliere repetities vinden elke donderdag van 20.00 tot 22.15 uur plaats in Café-Restaurant De Zwaan, Markt 9 in Son. Wil je graag meer informatie over theaterkoor Sincère? Mail ons dan; we zijn te bereiken op info@theaterkoorsincere.nl

Volg ons ook op facebook, en hou de site in de gaten voor de nieuwste informatie.

Klik hier voor het Privacy beleid van Sincère

 Foolen Audio & Light Schimmel tankstations 

 Wens reclame       Lars Bogers Hoveniers
 
De Zwaan Son
      
 
 

Agenda

Helaas gaan onze optredens voor dit jaar niet door vanwege corona maatregelen. We hopen in het najaar van 2021 weer live aan de slag te kunnen gaan.

 


Nieuws 

Hou onze Homepage en Facebookpagina in de gaten.

 


Inloggen ledensite
Gebruikersnaam: 
Wachtwoord: