home
over ons
meedoen met Sincère
producties
steun Sincère
contact

Theaterkoor Sincère

 

In memoriam

 

Odette Kapteijns-Lavrijssen

 

Tot ons grote verdriet is veel te jong, op woensdag 10 februari 2021 onze “koormoeder” Odette overleden, aan de gevolgen van een langdurige ziekte. Al die jaren zocht zij naar oplossingen voor kwaliteit van leven en genezing. Gelukkig werden haar nog mooie jaren gegund maar daar is nu een einde aan gekomen...

 

 

Zo’n 33 jaar geleden kwam Odette bij het jongerenkoor. En hoewel in al die jaren natuurlijk veel zingende leden gingen en kwamen, bleef een standvastige kern de basis vormen en daar maakte Odette deel van uit. Toen de optredens van het inmiddels “Theaterkoor” Sincère zich uitbreidden naar shows en musicals, leverde Odette haar bijdrage in o.a. de decorcommissie of in zijdelingse acteerrollen met veel humor, maar ook met pannen soep die zij maakte voor het koor en meehelpende handen. De laatste jaren maakte zij ook deel uit van het Dickens-groepje “Sinc’kort” waarmee we sfeervolle momenten brachten bij instellingen in Son. Dit alles met haar bekende sprankelende Odette-uitstraling.

Maar Odette was meer. Ze was werkzaam op Zonhove en had een Reiki-praktijk, liep in haar eentje het Pieterpad en stond klaar voor iedereen. Odette gaf veel en hield van zoveel.

 

Met de jaren kreeg Odette een nieuw punt aan de horizon en er moest ontspuld, verhuisd en knopen doorgehakt worden. Er werd afscheid genomen van o.a. het koor en hun Sonse huis en met een tussenstop werd Someren-Heide jouw eindstation, omdat jouw gezondheid steeds meer te wensen over liet. Odette, altijd sterk, positief, verbindend, niet-zeuren-mentaliteit, aanpakster en initiatiefneemster, moest vertrouwen op haar spirituele bagage om zich door deze fase te helpen. Bijgestaan door Bas en de jongens en vele nabije familieleden en vrienden heb je het aardse leven losgelaten en ben jij aan jouw laatste reis begonnen.

 

Lieve Odette, bedankt voor wie je was.

We vergeten je niet.


Nog enkele mannen gezocht

Om de koorbalans helemaal top te maken mogen er altijd wel zingende heren bij, het liefst met wat zangervaring. Houd er rekening mee dat je thuis wat huiswerk moet doen ter voorbereiding van de repetities. Deze zijn op donderdagavond van 20.00 tot 22.15 uur, waarna er de mogelijkheid is om na te borrelen in het naastgelegen café van De Zwaan in Son. Natuurlijk is ook gezelligheid de drijfveer van ons koor. Ben je geïnteresseerd of ken je mannen in jouw omgeving die goed kunnen zingen? Neem dan contact met ons op. Meer informatie over Theaterkoor Sincère vind je op www.theaterkoorsincere.nl of op onze facebookpagina.


Theaterkoor Sincère komt uit Son en Breugel en bestaat uit ongeveer 40 zangers en zangeressen. Bij grotere optredens gaan we op zoek naar muzikanten uit ons netwerk die ons bij de uitvoeringen ondersteunen.

Theaterkoor Sincère voegt al 50 jaar iets extra’s toe aan de optredens om zo origineel te blijven en het publiek te boeien. We zoeken dit in repertoire, enthousiasme, choreografie, kleding, belichting, decors of samenwerking met andere gezelschappen. Zo zijn er in het verleden mooie producties tot stand gekomen zoals theatershows, musicals waaronder twee megaproducties, rockoptredens, flash mob en allerlei concerten.

De reguliere repetities vinden elke donderdag van 20.00 tot 22.15 uur plaats in Café-Restaurant De Zwaan, Markt 9 in Son. Wil je graag meer informatie over theaterkoor Sincère? Mail ons dan; we zijn te bereiken op info@theaterkoorsincere.nl

Volg ons ook op facebook, en hou de site in de gaten voor de nieuwste informatie.

Klik hier voor het Privacy beleid van Sincère

 Foolen Audio & Light Schimmel tankstations 

 Wens reclame       Lars Bogers Hoveniers
 
De Zwaan Son
      
 
 

Agenda

Helaas gaan onze optredens voor dit jaar niet door vanwege corona maatregelen. We hopen in het najaar van 2021 weer live aan de slag te kunnen gaan.

 


Nieuws 

Hou onze Homepage en Facebookpagina in de gaten.

 


Inloggen ledensite
Gebruikersnaam: 
Wachtwoord: