home
over ons
meedoen met Sincère
producties
steun Sincère
contact

Steun Sincère

Sincère kan uw steun goed gebruiken

Het maken van mooie theatrale muziekproducties kost veel tijd, energie en geld. Decor, kleding, muziek en arrangementen, artistieke leiding (dirigent, regisseur), licht en geluid en ga zo maar door, het kost allemaal behoorlijk wat. We zijn dan ook heel blij dat het Prins Bernhard Cultuurfonds en diverse andere fondsen ons voor de producties  'Drakentraan' en 'Dick Turpin' hun geldelijke steun hebben toegezegd. Toch blijft ook uw steun hard nodig! Er zijn verschillende manieren waarop u ons hierbij zou kunnen helpen.

Vrienden van Sincère

Sincère is in het trotse bezit van een vriendenclub, mensen die enthousiast zijn geworden door onze optredens en ons daarom financieel willen steunen. Ook u kunt zich bij deze vriendenclub aansluiten en Sincère op deze manier verder helpen om in de toekomst nieuwe producties te kunnen blijven ontwikkelen. Als tegenprestatie kunt u gebruik maken van bepaalde privileges. In onderstaande tabel kunt u zien welke tegenprestatie geldt voor welke bijdrage.
 
   
Supervriend
 
Vriend
 Minimale jaarlijkse bijdrage

 € 25

 € 15

 Korting op toegangskaarten
(alleen bij reservering via onze site)

 20%

 10%

 Kaarten reserveren vóór aanvang verkoop

 ja

 ja

 Gereserveerde plaatsen bij optredens

 ja

 nee

 Toezending nieuwsbrief per e-mail of post

 ja

 ja

 
Om (super)vriend van Sincère te worden of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via het secretariaat van het koor: info@theaterkoorsincere.nl .
 
Natuurlijk is het ook mogelijk om als donateur Sincère éénmalig te ondersteunen. Elk door u gekozen bedrag is welkom! U kunt uw bijdrage overmaken op bankrekening NL31RABO0148295134 ten name van Sincère in Son en Breugel, onder vermelding van “donatie”.

Sponsor ons als bedrijf

Uw bedrijf zou ons kunnen helpen door sponsor te worden van de vereniging. Niet alleen verschijnt uw bedrijfslogo dan op deze pagina, maar u kunt genieten van nog veel meer privileges en mogelijkheden om uw bedrijf via onze kanalen te promoten. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via info@theaterkoorsincere.nl

Agenda

Helaas gaan onze optredens voor dit jaar niet door vanwege corona maatregelen. We hopen in het najaar van 2021 weer live aan de slag te kunnen gaan.

 


Nieuws 

Hou onze Homepage en Facebookpagina in de gaten.

 


Inloggen ledensite
Gebruikersnaam: 
Wachtwoord: